Scope R3 Disc Wielset

 1.498,00

Scope wielen zijn ontwikkeld in Nederland in samenwerking met Schwalbe, SKF, TU Eindhoven en TU Delft; een hoge kwaliteit gegarandeerd dus. Het Diamond Ratchet Bodysysteem is extreem licht en zorgt ervoor dat de geleverde kracht nog sneller wordt overgebracht op het wiel. Met de Local Reinforcement carbon technologie verhoogd Scope het aantal lagen carbon alleen rond de spaakgaten aan de binnenkant van de velg. Op deze manier is het gewicht aanzienlijk verlaagd, terwijl de sterkte en stijfheid behouden blijven.

  • De Scope R3 wielen hebben een lage velg van 30 mm en een  gewicht van slechts 1487 gram.  Uitermate geschikt voor de comfortabele klimmer.
  • Door het voorgemonteerde tubeless velglint maak je de wielen in een handomdraai tubeless, dit zorgt voor meer comfort, een lagere rolweerstand, en hogere lekbestendigheid.
  • Tubeless ventielen (vooraf geïnstalleerd)
  • Aanbevolen bandbreedte.  wegbanden ( 25 - 30 mm)
  • Geen maximaal gewicht voor berijder
  • Een uitgebreide garantieperiode van 3 jaar en een lifetime crash replacement programma. Registreer hiervoor je wielen bij Scope.  Wij helpen je hier graag bij.

 

 

Product totaal
Opties totaal
Totaal
Categorie:
BAZEN beoordelen ons met een 5/5
Wij zijn er voor de fietser
Jouw Stijl, Onze Belofte
iDEALBancontactOverboeking

Productomschrijving

Scope road wielen uit de Race serie zijn met de hand gebouwd en de high performance carbon wiel sets. De R-serie is voorzien van de nieuwste technologieën voor optimale prestaties op verharde wegen.

De naven van de Race serie wielen zijn uitgerust met het Diamond Ratchet-engagement system. Dit systeem zorgt voor directe aangrijping, verbeterde duurzaamheid en een aanzienlijke vermindering van het gewicht. Dankzij de Algorithm Enhanced Aerodynamics technologie is de velg geoptimaliseerd om tot het optimale en meest aerodynamische velgprofiel te komen. Door het voorgemonteerde tubeless velglint maak je de wielen in een handomdraai tubeless.

 

Adres
info@baascycling.nl
Menu
Volg ons
checkmark-circle