Fiets leasen

Wat leuk dat jouw werkgever is aangesloten bij Lease a Bike of Fiets Forensen! Dankzij deze samenwerking staat er een gloednieuwe fiets van de zaak voor je klaar. Meld je aan via je werkgever en configureer de BAAS die bij je past. Doordat de prijs van de fiets wordt ingehouden op jouw brutoloon kun je profiteren van een flink fiscaal voordeel. Ten opzichte van privé-aanschaf ben je tot wel 35% voordeliger uit.

Hoe werkt het:

1 Registreren

Meld je aan op het Lease a Bike of Fiets Forensen platform via de link van jouw werkgever. Nadat jouw werkgever je registratie heeft goedgekeurd, ontvang je jouw persoonlijke bestelcode per mail. Heb je geen link ontvangen? Neem dan contact op met jouw HR Afdeling.

2 Configureer je eigen BAAS

Configureer je fiets volledig naar eigen smaak en design via onze configurator. De levering gebeurt via fietsenwinkels die zijn aangesloten op het digitale platform van Lease a Bike of Fiets Forensen en een partnerschap hebben met BAAS Cycling. De fietsenwinkel loopt samen met jou een aantal stappen door om de fiets in te voeren in het systeem.

Let op: De fietsenwinkel vraagt ook welk service- en verzekeringspakket je kiest.

3 Akkoord met de spelregels

Bij een fietsregeling horen ook spelregels. Dat zijn afspraken die jouw werkgever met je maakt. Over het maandelijkse leasebedrag en wanneer je voortijdig uit dienst gaat bijvoorbeeld. Alle afspraken en voorwaarden zijn gevat in de gebruikersovereenkomst. De gebruikersovereenkomst onderteken je digitaal als je jouw BAAS bestelt in de fietsenwinkel. Let op! Op de gebruikersovereenkomst wordt altijd het bruto leasebedrag benoemd.

4 Stap op de fiets en geniet!

Wij zorgen dat jouw eigen limited edition wordt bezorgd bij de fietsenwinkel. Over de verzekering hoef je je geen zorgen te maken, want die gaat in op het moment dat je bij de fietsenwinkel jouw Lease a Bike pincode invoert.

Jouw werk zit er daarna op, voor een termijn van 36 maanden houdt jouw werkgever het leasebedrag maandelijks in op jouw brutoloon.

Ben je benieuwd hoeveel je bespaart op jouw droomfiets? Bereken dan jouw voordeel met onderstaande Lease a Bike calculator.

Adres
info@baascycling.nl
Menu
Volg ons
checkmark-circle