Bij BAAS Cycling is onze slogan meer dan een woordcombinatie;  het is een belofte.

"Jouw Stijl, Onze Belofte" staat dan ook centraal in alles wat we doen. We geloven dat elke fietser zijn eigen verhaal schrijft. Daarom mag iedereen zijn eigen fiets configureren. Kies je kleuren, bepaal je afmontage, en laat jouw stijl spreken. Wees je eigen BAAS.

Wij zijn er voor de fietser, elke trap op de pedalen vertelt een verhaal van vrijheid en individualiteit. Voor ons is de fiets niet slechts een object; het is een verlengstuk van wie je bent. Wij stellen hem volledig af op jouw lichaam en wensen. Wij brengen hem afgemonteerd bij je thuis, zodat jij direct zorgeloos kunt genieten.

We staan garant voor kwaliteit van het hoogste niveau. Onze fietsen worden samengesteld met oog voor detail en vakmanschap, met alleen de beste materialen. De afmontage gebeurt in samenwerking met zorgvuldig geselecteerde partners en merken die dezelfde toewijding aan perfectie delen.

Bij BAAS zien we onze klanten als ambassadeurs voor onze gezamenlijke passie. Niets is ons te gek. Jouw dromen en wensen worden de bouwstenen van jouw eigen unieke BAAS.

Wij wensen je talloze veilige ritten gevuld met avontuur en plezier. Geniet van elke kilometer, elke bocht en pak die segmenten op Strava. Voel je vrij en ontdek nieuwe wegen. We kijken ernaar uit om elkaar te spreken, deel je ervaringen met ons en laten we samen verder gaan op dit onvergetelijke fietsavontuur.

Sportieve groet,

Niels & Lars

Team BAAS Cycling

Iedereen een limited edition
UCI gekeurd en 2 jaar garantie
Gemiddelde levertijd 4 weken
We komen hem zelf brengen
Configureer hier jouw BAAS ➔
Adres
info@baascycling.nl
Menu
Volg ons
checkmark-circle